Oppdatert 27 april 2004

Her følger en liste over ting du må/ bør ha med deg til turen. Det er greiest å pakke i bagger med stor åpning på toppen. Dersom baggene i tillegg tåler litt fuktighet så er det bra.
Antallet av de forskjellige tingene kommer ann på hvor lang etappa du skal være med på og hva du selv ønsker, men vi skal mye stoppe i byer og tettsteder, og der bør det være muligheter for å få vasket litt tøy. Hvis ikke skal vi klare å gjøre dette ombord også. Det er greit dersom baggene er havlstore slik at vi kan stue de vekk i rom slik at det blir grei plass i kahytta dersom vi blir noen stykker under dekk.

Dårlig vær klær:
Det kan bli (det blir) dårlig vær et eller annet sted på turen. Da er det viktig å ha med nok klær til å kle seg så man ikke fryser. Man sitter/ står mye stille så det kan fort bli kaldt dersom man ikke har nok tøy med seg.

Fint vær klær:
Det blir (håper jeg) nye pent vær på turen.

 

Annet av klær:

Mat:
Vi kjøper mat underveis så det er ikke nødvendig å pakke dette med seg, men gjerne kom med forslag til mat. Skipperen vet ikke hva dere liker best. Dessuten er han takknemelig for hjelp til forslag til middag :-)

Diverse: